Cel mai rasfatat animalut

Posted by

De fiecare data cand vreau sa ma relaxez am in vedere sa stau in apropierea nimfei mele. Inca nu ne-am obisnuit suficient de mult una cu cealalta, mai ales ca nu a trecut foarte mult timp de cand am primit-o in casa si in viata mea. Ba mai mult decat atat nici macar nu stiu ce varsta are pasarea mea. Ce-i drept in urma cu aproximativ o luna imi doream foarte mult un soim si in schimb am primit o nimfa.

Nu pot sa spun ca mi-a placut pe loc, m-a atras asta este adevarul, dar nu credeam ca o sa tin atat de mult la pasarea mea. Nici macar nu stiam daca o hraneam corespunzator sau daca era fericita cu ceea ce avea. Adevarul e ca Kiri, pasarea mea, cred ca este foarte atras de mine (e o nimfa mascul). De fiecare data cand plec la munca dimineata si il las singur in incapere incepe si tipa, in semn ca nu ii place sa stea singur.

Asta am observat… ca nu ii place sa fie singur si am mai observat si cat de mult ii place sa i se faca poze. Cu toate astea saptamana asta ce tocmai se incheie am avut un comportament mai ciudat fata de el. L-am certat pentru ca tipa foarte rau si nu mai suportam zgomotul. L-am certat si am plecat la munca. Cand am ajuns acasa mama mi-a povestit ca a incercat toata ziua sa-l duca la caldura si sa-i dea de mancare.

EL insa n-a vrut nici una nici cealalta. Mai degraba era suparat pentru ca am tipat la el si nu ne-am mai jucat asa cum l-am obisnuit de cand a venit la mine acasa.Cand am ajuns sa vorbesc cu el inca era bosumflat si trist, dar dupa si-a revenit. A inceput sa zboare pe langa mine si in cele din urma a inceput sa-mi cante si sa danseze. In cele ce urmeaza am sa vi-l las si voua aici sa-l vedeti cum danseaza si cat de bine se simtea avand in vedere ca mi-am facut tip de joaca si pentru el. E chiar minunat sa ai o asemenea pasare de companie.