Cele mai amuzante fraze spuse de micuti

Posted by

Intotdeauna am spus ca cei mici sunt un izvor nesecat de fraze si de intamplari comice. Sper ca in aceasta cauza sa-mi dati dreptate, caci daca aveti copii mici prin preajma stiti foarte bine de ce sunt in stare. Nu-i de mirare ca unii dintre ei sunt atat de zapaciti, incat ajung sa se raneasca si mai mult decat atat in nefericire ajung si pe la spital. Si pentru ca nu imi place sa scriu despre lucruri triste si mai ales despre acele lucruri triste ce tin de micuti prefer sa aduc in prim plan toate prostiile pe care le fac acestia.

Cand sunt cei mai amuzanti copiii?

Poate ca unii dintre voi stiti mut mai bine decat mine, ca exista o etapa in viata copiilor in care acestia sunt numai tampenii si pe deasupra le mai si fac. Cred ca in acele zile se aplica foarte bine zicala: „numai parinte sa nu fii”. Iar acea perioada este fix acele zile cand cel mic incepe sa vorbeasca fluent si sa alerge in voie. Bineinteles ca o sa-mi spuneti ca in aceste timpuri cei mici nu mai sunt obisnuiti sa mai mearga in parc si sa alerge, deoarece stau mai mult in fata calculatorului si a televizorului.

Eu cred ca tocmai de aceea acesti micuti vorbesc numai tampenii, deoarece tot timpul lor liber il petrec in fata televizorului. Iar pentru ei, televizorul nu aduce nimic bun. Pana si desenele animate nu mai sunt cum au fost cele cu care noi am crescut, dar sa spunem ca nu putem si nu avem unde contesta acest lucru. Sau probabil ca cea mai simpla si mai eficienta cale ar fi aceea ca noi sa nu ii expunem pe cei mici in fata televizorului, calculatorului.

Sunt nenumarate jocuri si carti de povesti cu care ii puteti tine ocupati, dar pentru asta si voi aveti nevoie de ceva timp pe care sa-l petreceti cu cei mici. Si pentru ca la inceputul articolului am spus de frazele si tampeniile, pe care le spun cei mici am sa spun doar ca va las cateva secvente comice cu astfel de fraze spuse de unii micuti.

https://www.youtube.com/watch?v=4X3upUSL54I