pisici

Confruntarea confruntarilor

Posted by

Pentru ca este sfarsit de saptamana m-am gandit ca ar fi momentul ideal sa scriu despre ceva amuzant. Nu stiu cum a fost saptamana voastra, dar a mea a fost una dintre cele mai incarcate. Avand in vedere ca am avut foarte mult de munca, astfel incat nici timp pentru lucrurile esentiale din viata mea nu am avut timp. Stiu ca saptamana asta m-am purtat urat cu o parte din oamenii la care tin foarte mult, dar sper ca in cel mai scurt timp sa ma revansez fata de ei.

Insa astazi nu vreau sa vorbesc despre prostiile pe care le-am facut eu saptamana asta, ci despre metoda pe care am ales-o pentru a ma relaxa putin. Iar una dintre cele mai bune metode de relaxare pentru mine este vizualizarea unor clipulete amuzante cu animale. Si nu orice fel de animale, ci mai mult cu pisici si pisicute. Nu este intocmai pe placul prietenului meu, dar stie ca este una dintre cele mai eficiente metode ce pot sa ma scoata din starea mea de agitatie si oboseala.

Si am ales pisicile pentru ca ele sunt foarte smechere si dragastoase, cateodata chiar prea dragastoase. Spre exemplu de dimineata nu mai scapam de motanul meu. Ma urmarea prin toata casa si mieuna atat de tare cand vedea ca eu nu vreau sa-l bag in seama. Pana nu l-am mangaiat putin nu m-a lasat deloc in pace. De aceea m-am gandit ca poate asta m-a facut sa fiu putin mai relaxata si mai vesela.

Si pentru ca vreau sa-mi pastrez starea de bine m-am gandit sa ma uit in continuare la pisici, ceea ce va invit si pe voi sa faceti. Sunt extrem de relaxata cand ma uit la ele si ce este drept nici pisicutele nu sunt atat de rele pe cat par in unele clipuri.