arme airsoft

Planuri pentru weekend

Posted by

In sfarsit ne putem bucura de weekend, caci saptamana aglomerata pe care am avut-o este pe punctul de a se termina. Cum pentru acest sfarsit de saptamana nu am reusit sa-mi fac nici un plan mi-am zis ca poate am sa raman acasa. Si am ramas fara planuri, pentru ca am avut foarte mult de munca si nu am avut timp pentru ele, dar am fost intrebata de prieteni apropiati daca sunt de acord sa merg intr-un loc fain. Cum in momentul in care s-a adus in discutie aceasta propunere nu aveam starea necesara pentru a pune mai multe intrebari, astazi m-am gandit sa intreb cate ceva despre propunere si locul fain de care ei aminteau.

Sincer nu stiu ce o fi fost in mintea mea cand am acceptat propunerea lor. Ulterior am aflat ca ei isi doresc sa se relaxeze cat mai departe de casa si jucandu-se putin cu armele. Si, da… ati auzit bine, pentru ca ei sunt jucatori priceputi de airsoft. Numai ca eu in toata aceasta ecuatie nu prea am ce cauta – nu ma pricep, nu stiu sa fac strategii si nici nu m-as vedea schimband pistoale airsoft dintr-o mana in alta.

Le-am spus ca locul meu nu este printre ei la acest joc si mi-au raspuns ca mai au nevoie de inca o persoana, pentru ca altfel nu isi pot forma echipele. Apoi au incercat sa ma asigure ca o sa-mi placa. Iar dupa un schimb nesfarsit de mesaje, intr-un final unul dintre ei s-a hotarat sa-mi explice putin cum stau lucrurile. De fapt, acesta a tinut sa ma puna putin la curent cu ceea ce se intampla in acest joc, cu putine informatii despre regulament, dar si cu cateva date despre ceea ce inseamna si reprezinta joaca lor numita airsoft.

Astfel am aflat ca replicile armelor realizate de cei mai buni producatori le poti gasi in singurul magazin airsoft, Airsoft.ro, fiind unic importator al Laylax si Tokyo Marui in Romania. Oricat de mult ar incerca amicii mei sa ma introduca in aceasta lume, nu cred ca lucrul acesta este posibil.

arme airsoft
arme airsoft

Si oricat de mult m-as stradui sa le explic unele lucruri se pare ca ei deja au facut planurile, chiar dinainte de a accepta eu oferta lor. Nu stiu cum voi reusi eu sa scap din aceasta incurcatura, dar presimt ca ma voi alege cu cateva zgarieturi si julituri, la cat de nepriceputa si impiedicata sunt. Trebuie sa recunosc faptul ca, astfel de jocuri nu sunt pentru mine, nu sunt genul de persoana care sa faca asta, ci mai degraba sa stau acasa comoda si sa lenevesc.