Gafe la nivel inalt

Posted by

Nu stiu daca si voi ati fost atenti la ceea ce s-a intamplat de la punerea in functie a noului premier – doamna Dancila, dar eu una am fost surprinsa de toate acele greseli pe care le face vis-a-vis de limba romana. Da, cu totii gresim, iar asta e ceva firesc, insa la un nivel atat de inalt pretentiile sunt cu mult mai mari. Cel putin trebuie sa recunoastem ca in cazul de fata ne-am cam facut ras.

Cel putin pe plan european sigur. Am crezut ca mai marii tarii, cei care ne conduc au ceva mai mult respect fata de cetatenii acestei  tari pe care ii reprezinta. Dar se pare ca acest lucru nu este de mare pret pentru conducatorii nostri. Ca sa nu mai vorbim despre toate acele legi pe care le promulga si care deseori se bat cap in cap si ne fac mai mult rau. Dar asta este o cu totul si cu totul alta discutie.

Sunt curioasa cam cat o sa dureze toata aceasta situatie si mai cu seama toate aceste nebunii si tampenii ale guvernantilor. Orice am spune noi despre guveranti, acestia nu fac nimic mai mult decat sa ne dea noua apa la moara si sa facem glume pe seama lor. Ce-i drept i-am cam lasat sa-si bata joc de tot ce mai aveam moral in aceasta tara. Si pana la urma nu trebuie sa facem mari investigatii pentru a observa ca lucrurile merg din ce in ce mai prost si foarte multi tineri sunt pregatiti si dispusi sa plece in strainatate.

Ma intreb oare cate persoane vor mai pleca si daca intr-un final se va face sau se va intampla o minune prin care sa se schimbe toate aceste lucruri nefericite. Cat despre gafele lor cu privire la ceea ce spun si cum o spun cred ca vor fi destui carcotasi care sa e ocupe de selectia gafelor lor.

https://www.youtube.com/watch?v=QiWCF1Llegg