intamplari haioase

Intamplari haioase si amuzante

Posted by

Uneori cred ca ar fi mai indicat sa fim mult mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru. Nu pentru ca am putea sa ne ranim noi sau sa avem parte de lucruri amuzante, ci pentru simplu fapt ca uneori le putem da o mana de ajutor oamenilor ce au nevoie de asta.

Bineinteles ca poti opta si pentru varianta in care nu vei face nimic sau doar vei privi ceea ce se intampla si te vei amuza. Dar sunt situatii cand ar trebui sa te implici si nu pentru ca asa trebuie si este normal, ci pentru ca sunt persoane care intr-un anumit timp vor avea nevoie de ajutor.

Si cu toate astea noua, romanilor in special ne face placere sa facem haz de necaz, de aceea m-am hotarat sa va las la final de articol un clip in care veti observa ce se poate intampla in cateva situatii diferite cum ar fi:

  • ce ai putea face atunci cand esti intr-o sala de curs si te plictisesti;
  • ce poti face cand cineva te ataca si iti fura sacosele;
  • ce ai putea face cand cineva iti loveste masina din prostie;
  • cum ai putea sa ajungi in rau mult mai repede decat ai planifica tu;
  • ce faci cand te plictisesti pe strada si lista poate continua;

In mare nu sunt lucrurile la care ne-am fi asteptat mai ales ca ne gandim la lucruri haioase, lucruri care sa ne faca sa zambim. Si cu toate astea uitam ca unele dintre ele pot fi si foarte tragice. Poate ca nu este cazul sa ducem toate astea in extrem, dar cu siguranta lucrurile nu se vor imbunatatii, doar daca stam si privim pe margine.

Nu stiu cum as putea eu sa actionez in asemenea situatii, dar cu toate astea ma gandesc ca sunt persoane ce au simturile mult mai dezvoltate si pot face lucruri utile pentru toata lumea, inclusiv pentru cei ce au nevoie de ajutor. Si asa cum am spus si mai sus am sa va las aici la final si clipul ce mi-a atras atentia.