Idei de cadouri pentru iubitorii de cafea

Posted by

E ziua unui prieten și nu știi ce cadou să îi iei? Sau poate nu știi ce daruri de Paște să alegi pentru cei dragi? Dacă printre ei se află băutori de cafea, te poți orienta către cadouri care au legătură cu această plăcere a lor.

Cu siguranță vor fi încântați și își vor aminti cu drag de tine de fiecare dată când își vor savura băutura preferată.

Iată, deci, câteva idei de cadouri utile pentru împătimiții cafelei. Cu siguranță nu vei da greș cu ele, ci vei stârni mai degrabă multă bucurie și bună dispoziție.

1. Aparat de cafea

În funcție de bugetul pe care îl ai, dar și de preferințele celui ce urmează a fi cadorisit, poți alege fie un filtru de cafea, fie un aparat automatic sau chiar un espressor.

Cum crezi că va reacționa persoana în cauză când va realiza că se va putea bucura de acum înainte de cafeaua perfectă, preparată în doar câteva minute?

2. Râșniță de cafea

Nimic nu se compară cu o cafea preparata din boabe proaspăt râșnitate, deci o râșniță reprezintă o bună idee de cadou pentru orice împătimit al cafelei. Un ghid comparativ cu cele mai bune râșnițe de cafea gasesti aici.

3. Cană de cafea

Da, știu, vei zice că e un cadou banal. Dar nu și pentru un băutor înrăit de cafea. Acesta face din întreg procesul preparării și servirii cafelei un adevărat ritual. Așadar, o cană personalizată sau care înglobează și alte pasiuni ale acestuia, poate reprezenta cireașa de pe tort în ritualul celui cadorisit.

Dacă te temi, totuși, să nu faci un cadou prea banal, poți opta pentru o cană termică sau una de inox ori una care amestecă singură băutura. Posibilitățile sunt nenumărate, deci poți face un cadou reușit chiar dacă în cutie se află doar o cană.

4. Voucher de cumpărături

Și nu orice fel de cumpărături, ci unele într-un magazin specializat de cafea. Ce poate fi mai plăcut pentru un băutor de cafea decât să își aleagă boabele preferate din raiul cafelei?

5. Capsule de cafea

Pentru cei care au deja un aparat de cafea cu capsule, un stoc în plus nu strică niciodată. De asemenea, poți cumpăra și un set de bețișoare de amestecat, dacă știi că cel în cauză adaugă zahăr sau lapte la cafeaua simplă.

6. Accesorii pentru prepararea cafelei

Pahare de espresso, cești și măsuri speciale de cafea, forme pentru modele pe spuma de cappuccino, ai de unde alege în acest caz. În funcție de nivelul de obsesie al celui care urmează să primească darul, poți alege chiar și termometre speciale pentru măsurarea temperaturii apei.

Iată, așadar, că poți face cadouri frumoase și utile fără să cheltuiești o avere, ținând cont de pasiunile celor dragi. În acest caz, consumul de cafea poate reprezenta o sursă bună de inspirație și te poate scoate din încurcătură atunci când nu știi cum să îți mai surprinzi prietenii ori familia. Acestea fiind spuse, sper că ți-am mai ușurat misiunea în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru Sărbătorile Pascale ce tocmai se apropie.