Intamplari amuzante din Rusia

Posted by

Pentru ca tot ne apropiem cu pasi grabiti de weekendul care se apropie m-am gandit sa va fac aceasta zi de vineri mult mai frumoasa decat o aveti. Ce-i drept nu stiu cum v-ati inceput voi ziua, dar eu parca as fi avut doua picioare si doua maini stangi. Ce-i drept abia astept pauza asta de doua zile, caci este binevenita. Recunosc, demult timp, nu am mai avut aceasta stare, dar poate ca in zilele viitoare voi reusi sa ma refac pentru o noua saptamana.

Pe de alta parte pentru a scapa de starea de agitatie am zis sa caut ceva amuzant de pe youtube. Si cum majoritatea lucrurilor amuzante si zapacite vin din Rusia m-am gandit ca n-ar strica sa las si aici ceva amuzant. Cel putin asa este mult mai usor sa impartasesc cu voi clipele mele amuzante. Si cu atat mai mult ca foarte multe persoane isi cauta momentele amuzante sau de relaxare pe internet.

De aceea mi-am zis ca poate asa ar fi mult mai usor sa va binedispun. Stiu ca starea de moleseala si de oboseala va disparea odata cu trecerea orelor de la birou si apropierea de acele ore libere. Nu stiu voi cum functionati, dar eu una trec de la o stare la alta foarte repede fara prea mult efort. Numai daca vad ceva amuzant sau aud incep sa ma inveselesc si bineinteles ma mobilizez pentru a face mult mai mult pentru munca de la birou.

Asa functionez eu si ori de cate ori sunt dezamagita imi amintesc ca trebuie sa fac ceva pentru a iesi din aceasta stare si bineinteles ma apuc sa caut lucruri amuzante pentru a scapa de starea respectiva. Sunt curioasa oare ce faceti voi atunci cand sunteti suparati, tristi, molesiti, obositi si nu va puteti conecta la activitatile pe care le aveti de realizat la birou? Mai jos v-am lasat cateva secvente amuzante – asa ca pentru inceput de weekend.

https://www.youtube.com/watch?v=Mi0lZIptKpY