clip

O reclama amuzanta

Posted by

Nu cred ca am mai vorbit niciodata aici despre reclama pe care am gasit-o si care m-a amuzat teribil. Chiar nu stiu cati dintre voi va amuzati cu lucrurile gasite pe internet, dar eu ma amuz uneori teribil. Sunt constienta, ca nu toate lucrurile sunt atat de amuzante in esenta, la fel cum par la prima vedere.

Sunt spoturi publicitare pe care le indragesti din prima si mai sunt anumite spoturi, pe care nu stii cum sa le scoti mai repede din viata ta. De fapt majoritatea oamenilor apeleaza la cel mai comod si comun mod, telecomanda pentru a putea schimba acele spoturi publicitare si fara sa te chinui.

Pe de alta parte mesajul spotului publicitar mi se pare foarte haios, ba mai mult as putea spune ca anumite discrepante pot fi regasite si in aceste momente intre mediul rural si intre mediul urban. Dar asta doar in anumite cazuri, si in anumite locuri. Poate ca ar fi mult mai bine daca v-as lasa sa urmariti in liniste clipul si bineinteles, dupa aceea sa spuneti ce ganditi despre clipul vazut. As putea spune ca este si o provocare in acest sens.

https://www.youtube.com/watch?v=xqGam-G0xJ8

M-am bucurat de acest clip inca din primele secvente si chiar am impartasit pe pagina mea de facebook, clipuletul cu toti amicii mei virtuali. Desi nu imi place sa spun ce fac sau unde merg pe pagina de socializare, dar ieri chiar am vrut sa-i fac pe oameni sa zambeasca.

Fie si pentru cateva secunde sau pentru cateva ore. Depinde foarte mult de starea si de felul vostru de a fi. In ultima perioada eu una am renuntat la a mai pune poze pe facebook, ci doar pe blog, caci acolo scriu intamplarile.