relatie

Un alt tip de relatie si alte peripetii (II)

Posted by

Data trecuta v-am tot vorbit despre un tip de relatie putin mai diferit. Sa stiti ca de fiecare data cand te gandesti sa realizezi o glumita jumatatii tale ai grija ca acestea sa nu se intoarca impotriva ta. Si chiar daca sunt persoane care inca spun ca lor nu li se poate intampla nimic rau, chiar daca ei gandesc asa asta nu inseamna ca totul se intampla chiar asa.

Iar asta este primul pas cand totul devine putin mai riscant in relatia voastra. Cam despre asta am scris si in articolul trecut, dar acum evenimentele sunt altele, mult mai palpitante si in acelasi timp mult mai haioase. Iar acum ca am amintit de astfel de lucruri, ei bine, cred ca ar fi mult mai bine sa va las sa observati si voi clipul.

In ceea ce urmeaza trebuie sa ai mai multa rabdare decat de obicei si chiar daca tu nu ai intelege multe lucruri o sa vezi ca rabdarea este cea mai buna cale de a avea incredere in relatia ta. Si cred ca acest clip vorbeste de la sine si nu mai trebuie nimic de adaugat la ceea ce se intampla in videoclip.

Si ma intreb oare cati dintre voi nu sunt tentati sa spuna aceleasi lucru si de ce nu chiar sa le puna in practica. Eu inca nu am inteles de ce rusii s-au gandit la asemenea clipuri pe care sa le realizeze, dar se pare ca in felul acesta au reusit oarecum sa aduca zambetul pe buzele mai multor persoane, cred…