Parodie reclama Aqua Carpatica

Posted by

Cred ca daca mai dau peste multe clipuri cum este cel pe care o sa vi-l las mai jos o sa-mi tai venele. Si asta nu pentru ca spotuletul respectiv este prost, ci pentru ca m-am saturat sa se tot dea lumea cu parerea, lumea respectiva fiind chiar o parte din concurenta pe o anumita nisa.

Am zis ca poate nu e timpul sa vorbesc, dar daca nu spun aici tot ce am de zis parca nu ma simt bine. Nu pot trece cu vederea peste acest lucru, nu am nimic cu firma respectiva, doar ca nu imi place competitia asta neloiala dintre firme. Si daca este competitie sa fie, dar parca unii tot se vor mai cu mot cand nu este cazul.

In fine sper sa imi treaca repede aceasta nebunie, dar pana imi va trece mie mai bine va las sa urmariti clipuletul cu pricina.

https://www.youtube.com/watch?v=Ypdv4RzXs8Q

Ei bine si ca sa-mi treaca starea de indispozitie pe care am avut-o dupa ce am urmarit clipul cateva persoane din Ploiesti s-au gandit sa faca o mica parodie pe seama acestui clip.

Eu am vazut parodia aseara intr-un moment maxim de nervozitate si la prima vedere i-am spus colegului si totodata unuia dintre participantii la parodie ceva de genul: „ce e porcaria asta?”

De obicei nu am astfel de iesiri si iau lucrurile ca atare, dar aseara nu stiu ce naiba s-a intamplat cu mine de nu am putut sa ma controlez. Dar asta va face subiectul unui alt articol poate. Si pentru ca v-am spus de parodia respectivei ape cred ca ar fi mai bine sa o si vedeti.

https://www.youtube.com/watch?v=FEdR_wEBOCs

Sa va vad acum daca mai aveti ceva de spus? Cineva?! Nimeni, nimic?! Oricum mare lucru nu cred ca mai este de spus. Parodia spune totul de la sine nu mai sunt nevoie nici de comentarii si nici de aprobari. Iar cine doreste poate sa dea un share la aceasta parodie… Pe curand!